Home Forums
12 | 05 | 2021
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Getting imageflow to work
(0 viewing) 
Go to bottom
TOPIC: Getting imageflow to work
#374
griffindor
Posts: 19
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
Funny thing.
I moved samplelist.txt into directory with images.
Now it shows slider and images names but no images, when i click on image it does not show it like in your webside but open new page and show image there. Well at least I see it starts to do something, just images are not shown.
When i specify a directory it is not supposed to show names so all I see is dark square.
I also did some more checks:
1. It only shows Picture names and I can click on them to get new page with picture.
2. It only works when I specify it to work with directory and only when I put samplelist.txt into directory with pictures. Which I presume might happen because program creates relative path from samplelist.txt file.
3. It really creates thumbnails in picture directory, I tried to open them and i see a small picture of those I have in directory.
 
Logged Logged
 
Last Edit: 2008/07/22 23:22 By griffindor.
  The administrator has disabled public write access.
#375
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
Ok, sorry it took so long. Attached is a zip file containing 2 php files.

Replace the files modules/imageflow/helper.php and modules/imageflow/tmpl/default.php with these.

Once they are in place, we can bring up the page on your website and then do a view source to see what debug comments say.

Thanks,

- Ken
File Attachment:
File Name: imfdbg.zip
File Size: 3245
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#376
griffindor
Posts: 19
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
Done

By the way, by looking at page source I can figure somthing:
img src="www.knightsofnature.com/imagesscreenshot...8d_niellar.jpg"
Link to image thumbnail that is supposed to be shown is missing "/" signs.
I guess it shold be
img src="www.knightsofnature.com/images/screensho...8d_niellar.jpg"

Am I right?
 
Logged Logged
 
Last Edit: 2008/07/22 23:46 By griffindor.
  The administrator has disabled public write access.
#377
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
HMMMM, I'm seeing some stuff on the screen now. Are you setup to use the config text file? I'm not seeing the debug info for the directory search.

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#378
griffindor
Posts: 19
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
Yes, as i wrote above, I tried with image list file.
Now it is set to search directory. You can look again.
Sorry for the messing up.
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#379
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
Ok, I see what the problem is. Now I need to figure out what to do about it

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top