Home Forums
01 | 24 | 2022
We have 1849 guests and 1 member online
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Getting imageflow to work
(0 viewing) 
Go to bottom
TOPIC: Getting imageflow to work
#368
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 6 Months ago  
Hi,

Well, I've looked at your module parameters and they look fine. I'm really starting to question my sanity here

I'm thinking that there is some php setting that is causing this. Do you by chance have 'safe mode' turned on?

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#369
griffindor
Posts: 19
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 6 Months ago  
klowther wrote:
Hi,

Well, I've looked at your module parameters and they look fine. I'm really starting to question my sanity here

I'm thinking that there is some php setting that is causing this. Do you by chance have 'safe mode' turned on?

- Ken


Show me how to check it and i will tell you.

If you mean this parameter:

register_globals Off Off
report_memleaks On On
safe_mode Off Off
safe_mode_exec_dir /usr/local/php/bin /usr/local/php/bin
safe_mode_gid Off Off
safe_mode_include_dir no value no value

As you see it is off
 
Logged Logged
 
Last Edit: 2008/07/22 21:52 By griffindor.
  The administrator has disabled public write access.
#370
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 6 Months ago  
Yea, that's the one.

Well, I think what I would like to do is give you a modified imageflow file that will output some html comments containing debugging info. If you are not interesting in doing that, I understand.

Let me know.

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#371
griffindor
Posts: 19
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 6 Months ago  
klowther wrote:
Yea, that's the one.

Well, I think what I would like to do is give you a modified imageflow file that will output some html comments containing debugging info. If you are not interesting in doing that, I understand.

Let me know.

- Ken

Go on, i like the idea, i was gonna propose same.
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#372
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 6 Months ago  
Ok, I'm putting in the debugging info now.

While you're waiting, I'd like you to try something. In the module parameters specify an image limit of 0 or more, don't default it to 'nothing'.

Let's see if that makes a difference.

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#373
griffindor
Posts: 19
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 6 Months ago  
Nope, no difference, neither 0 nor any other number do not make any difference
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top