Home Forums
10 | 19 | 2021
We have 2246 guests and 1 member online
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Getting imageflow to work
(0 viewing) 
Go to bottom
TOPIC: Getting imageflow to work
#444
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 2 Months ago  
littleET,

That's what I'm trying to figure out. From what I can see, the only REAL difference between the files I sent you tonight and the 1.0.7 version is the value used to detect end-of-line in the image list file.

I assume you created the image list file on the mac? Do you have any idea what type of encoding that file uses (ansi, utf-8, etc.)

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#445
littleET
Posts: 13
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 2 Months ago  
I've replaced the files on the local copy of the site but it is still not working.

I'm using TextEdit. I'm not sure what the encoding is as it is set to save as "Automatic" but I can change it to save as a certain encoding like UTF-8 if that would be better. It is actually set to save as rich text but I think I changed the file extension.
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#446
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 2 Months ago  
littleET,

Yes, please set it to either UTF-8 or ansi (plain text if possible).

- Ken
 
Logged Logged
 
Last Edit: 2008/07/29 01:35 By klowther.
  The administrator has disabled public write access.
#447
littleET
Posts: 13
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 2 Months ago  
Ken,

It must have something to do with my testlist.txt file.
As soon as I copied the file from the remote server back to my mac, ImageFlow worked as soon as I refreshed the page. Did you make any changes to the .txt file? Did you open it and resave it or anything?

At least we know where the problem lies.

littleET
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#448
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 2 Months ago  
littleET,

No, I have no way of changing it (I don't believe). You're security settings wouldn't (or shouldn't) allow it.

I think this is the major problem with the image list not working.

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#449
littleET
Posts: 13
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 2 Months ago  
Ken,

Yes it seems to be. Although not sure why it didn't work when you first looked at it and then later the captions showed up.

All is working now both remotely and locally so fingers crossed when I actually apply it to a live site it works.

Thanks for your time. 5 stars from me for support and great extension.

littleET
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top