Home Forums
12 | 05 | 2021
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Getting imageflow to work
(0 viewing) 
Go to bottom
TOPIC: Getting imageflow to work
#432
littleET
Posts: 13
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
Hi Ken,

Safe mode is OFF
GD Version: bundled (2.0.34 compatible)

and I have put the 2 files where you have asked me to. I replaced the existing files which were already there.

I can only think that I must have missed something perhaps.

Thanks,
littleET
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#433
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
Ahhh, progress. I am now seeing the captions for the 2 images and when I click on the captions, I get the popup image.

Can you tell if it generated the thumbnail images in the image directory? They would have strange looking names that begin with 'refl_'

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#434
littleET
Posts: 13
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
There are no new images that I can see in the images/stories/highslide-images/gallery folder.

Do you want access to the admin of the site as it is only a testing site.
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#435
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
Imageflow needs write access to the image directory so that it can create the thumbnail images. It appears everything is working now except the thumbnails are not actually being written to the image directory.

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#436
littleET
Posts: 13
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
Hi Ken,

I've changed the access and all is good now. The images appear!!! yey! Thanks so much for your time and help. So did you change anything just so I know when I use this on an actual site.

littleET
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#437
littleET
Posts: 13
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Getting imageflow to work 13 Years, 4 Months ago  
I'm assuming that you made adjustments to the 2 files in the attachment which is why it not works?
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top